<PRO-HEALTH Prostate Health
PRO-HEALTH Prostate HealthPRO-HEALTH Prostate HealthPRO-HEALTH Prostate HealthPRO-HEALTH Prostate HealthPRO-HEALTH Prostate HealthPRO-HEALTH Prostate Health
PRO-HEALTH Prostate Health
96.00 лв Изчерпана наличност

Естествен начин да се гарантира здраве на простата, без медикаменти!

Pro-Health спомага за доброто здраве на простатата, елиминира проблемите на мъжката менопауза /андропауза/, подобрява съня, регулира уринирането и намалява стреса.За да постигнете максимално добър ефект, носете Pro-Health 24 часа непрекъснато всекидневно. Колкото повече го носите, толкова по-бързо ще усетите разликата, което е нормално да се случи в първите няколко седмици. При сериозни проблеми с ерекцията, имайте търпение и го носете, за да се достигне до пълна ерекция.

Pro-Health помага при ред неприятни симптоми на мъжката менопауза, като:

- Раздразнителност
- Честа смяна на настроението
- Нарушен сън, безсъние и умора
- Нарушения в ерекцията
- Липса на сексуално желание или ниско либидо
- Кожни проблеми
- Контрол на уринирането и функциите на пикочния мехур
- Стрес


1. Доставката на всички артикули, независимо от стойността им и такса застраховка са за сметка на АССИСТ ЕООД.
2. Доставка се извършва във всички населени места в Република България.
3. Доставката на заявени артикули се извърша след уточняване на плащането и след извършването му.
4. Доставката се извършва до 5 работни дни след потвърждаване на плащането.
5. За ускоряване на процедурата по приемане на поръчка и нейната доставка моля свържете се с нас на посочените в сайта координати.
6. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посоченият адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и АССИСТ ЕООД се освобождава от задължението да извърши доставката.
7. В случай, че клиентът потвърди да получи поръчаните от него артикули и не е бил открит или не е осигурил достъп и условия за доставка повторната доставка се извърша за негова сметка.
8. Ако клиентът задължи трето лице да получи поръчаните от него артикули задължително трябва да уведоми АССИСТ ЕООД и да предостави данни за третото лице.
Всички полета със звездичка (*) са задължителни.