<MN8
MN8MN8MN8MN8MN8MN8MN8
MN8
90.00 лв В наличност

MN8 (ем-ен-ейт) е малко, но много ефективно алтернативно на медикаментите средство, което се носи лесно и дискретно на предната част на бикините. Специфичното му приложение е за болезнена менструация и други свързани с това проблеми. Носенето на mn8 Ви дава естествена сила и енергия, по-мека кожа, блясък на косата и здрави нокти.


   КУПИ СЕГА

Бърза Поръчка

Направете поръчка като попълните само Вашия телефон и наш служител ще се свърже с вас.


Полезни  фактори при носенето на MN8 са, че намалява подуването на стомаха, задържането на течности, намалява акнето и други пъпки и болезнеността в гърдите. Редуцират се предменструалните симптоми и склонността към честа смяна на настроенията. Всеки месец просто си закачате на бикините магнитчето mn8 – в тазовата област, отпред на 10 см под пъпчето, поне един ден преди месечния цикъл и по време на самия цикъл. Ако имате наистина много болезнена менструация или ендометриоза, можете да носите  MN8 непрекъснато. Ако имате болки в гърдите, можете да носите mn8 в своя сутиен. От много години имаме доказателства, че mn8 реално помага при ендометриоза.

MN8 помага при следните казуси:

- Болезнена менструация
- Предменструални симптоми
- Болезненост в гърдите
- Акне и пъпки
- Ендометриоза
- Подуване на стомаха, задържане на течности1. Доставката на всички артикули, независимо от стойността им и такса застраховка са за сметка на АССИСТ ЕООД.
2. Доставка се извършва във всички населени места в Република България.
3. Доставката на заявени артикули се извърша след уточняване на плащането и след извършването му.
4. Доставката се извършва до 5 работни дни след потвърждаване на плащането.
5. За ускоряване на процедурата по приемане на поръчка и нейната доставка моля свържете се с нас на посочените в сайта координати.
6. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посоченият адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и АССИСТ ЕООД се освобождава от задължението да извърши доставката.
7. В случай, че клиентът потвърди да получи поръчаните от него артикули и не е бил открит или не е осигурил достъп и условия за доставка повторната доставка се извърша за негова сметка.
8. Ако клиентът задължи трето лице да получи поръчаните от него артикули задължително трябва да уведоми АССИСТ ЕООД и да предостави данни за третото лице.
Всички полета със звездичка (*) са задължителни.