<LadyCare Plus
LadyCare PlusLadyCare PlusLadyCare PlusLadyCare PlusLadyCare PlusLadyCare Plus
LadyCare Plus
150.00 лв В наличност

Жените вече имат възможност не само да изпитат облекчение от огромния стрес, но и да подобрят способността си да управляват стресови ситуации, както и други симптоми на менопаузата, с подобрен баланс, спокойствие и спокойствие.


   КУПИ СЕГА

Бърза Поръчка

Направете поръчка като попълните само Вашия телефон и наш служител ще се свърже с вас.


LadyCare Plus е по-мощен и предназначен специално за жени, които страдат от по-високи нива на стрес. Повечето жени ще изпитат стрес в някакъв момент от живота си. Въпреки това, в екстремни случаи на продължителен стрес, ние препоръчваме LadyCare Plus. Това е така, защото в тези крайни случаи може да се преодолее ребалансиращият ефект на стандартното устройство LadyCare.


1. Доставката на всички артикули, независимо от стойността им и такса застраховка са за сметка на АССИСТ ЕООД.
2. Доставка се извършва във всички населени места в Република България.
3. Доставката на заявени артикули се извърша след уточняване на плащането и след извършването му.
4. Доставката се извършва до 5 работни дни след потвърждаване на плащането.
5. За ускоряване на процедурата по приемане на поръчка и нейната доставка моля свържете се с нас на посочените в сайта координати.
6. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посоченият адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и АССИСТ ЕООД се освобождава от задължението да извърши доставката.
7. В случай, че клиентът потвърди да получи поръчаните от него артикули и не е бил открит или не е осигурил достъп и условия за доставка повторната доставка се извърша за негова сметка.
8. Ако клиентът задължи трето лице да получи поръчаните от него артикули задължително трябва да уведоми АССИСТ ЕООД и да предостави данни за третото лице.
Всички полета със звездичка (*) са задължителни.