<LadyCare
LadyCareLadyCareLadyCareLadyCareLadyCare
LadyCare
90.00 лв В наличност

Специално разработен за жените, които търсят алтернативно решение за преодоляване на симптомите на менопаузата, без медикаменти! Малко, дискретно и лесно за носене, с подходящ дизайн и лекота за закрепване на предната част на бикините, в тазовата област.


   КУПИ СЕГА

Бърза Поръчка

Направете поръчка като попълните само Вашия телефон и наш служител ще се свърже с вас.


Естествено средство, алтернатива на медикаментите и хормонално-заместващи терапии. Използва уникални статични магнитни полета, безопасно, дискретно, мощно средство.

Най-ефективното средство при менопауза - LadyCare е революционно откритие, което ликвидира или намалява драстично неприятните симптоми на менопаузата и перименопаузата. Може да се носи непрекъснато – 24часа/7дни в седмицата. Познат и предпочитан от милиони жени - магнитът LadyCare е малък и дискретен - закрепва се леко и удобно на бельото, но има доказано мощно терапевтично въздействие.

 1. Доставката на всички артикули, независимо от стойността им и такса застраховка са за сметка на АССИСТ ЕООД.
2. Доставка се извършва във всички населени места в Република България.
3. Доставката на заявени артикули се извърша след уточняване на плащането и след извършването му.
4. Доставката се извършва до 5 работни дни след потвърждаване на плащането.
5. За ускоряване на процедурата по приемане на поръчка и нейната доставка моля свържете се с нас на посочените в сайта координати.
6. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посоченият адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и АССИСТ ЕООД се освобождава от задължението да извърши доставката.
7. В случай, че клиентът потвърди да получи поръчаните от него артикули и не е бил открит или не е осигурил достъп и условия за доставка повторната доставка се извърша за негова сметка.
8. Ако клиентът задължи трето лице да получи поръчаните от него артикули задължително трябва да уведоми АССИСТ ЕООД и да предостави данни за третото лице.
Всички полета със звездичка (*) са задължителни.