Отказ от отговорност

Ако имате нужда от повече информация или имате въпроси относно отказ от отговорност на нашия сайт, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или през формата за контакти на https://www.ladycare.bg

Цялата информация в този уеб сайт е публикувана добросъвестно и само с обща информация. Ние не даваме никакви гаранции за пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемате по отношение на информацията, която намирате на този уеб сайт, е на ваш собствен риск. Не носим отговорност за загуби и/или щети във връзка с използването на уеб сайта.

От нашия уеб сайт можете да посетите други уеб сайтове, като следвате връзки(линкове) към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уеб сайтове, нямаме контрол над съдържанието и естеството над тези сайтове. Тези връзки към други уеб сайтове не предполагат препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците на сайтове и/или съдържанието може да се променят без предизвестие и може да се появят "лоши" връзки(линкове), преди да имаме възможност да премахнем тези връзки.

Моля, имайте предвид, че когато напускате уеб сайта ни, други сайтове може да имат различни общи условия, които са извън нашия контрол. Не забравяйте да проверите правилата за поверителност на тези сайтове, както и техните "Общи условия", преди да се занимавате с каквато и да е дейност или да качите информация.

Освобождаване от отговорност

Споделените отзиви от Белинда Карлайл се отнасят до нейния личен житейски опит, но не са гаранция, че при всички останали жени ще се наблюдава същия ефект.

Изявленията и интервютата на доктор Найджон Еклес – Dr. Nyjon Eccles - се базират на неговите изследвания и проучвания, за които е заплатено от LadyCare Lifetime Limited, като отделно от това са цитирани и отзиви от ползването на LadyCare от различни жени.

LadyCare е регистриран от Министерство на здравеопазването като клас 1 медицински уред.

Посочената в този уебсайт информация е надеждна, проверена и се базира на фактология и доклади от авторитетни изследвания. Въпреки това, някои експерти може да не са съгласни с нашите твърдения и данни. LadyCare Lifetime LLC не носи отговорност за употребата на това устройство от крайния потребител. Ние не носим отговорност, различна от тази, която се отнася до материала и стандартните параметри на магнитното устройство.

Ladycare Lifetime, Ltd

24 Emery Rd

Bristol

Avon

BS4 5PF

Съгласие

Чрез използването на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с отказ от отговорност и се съгласявате с нашите условия.

Актуализация

Този отказ от отговорност е последно актуализиран на:  8 Октомври, 2018

Ако актуализираме, променяме или правим промени в този документ, тези промени ще бъдат публикувани тук.