LadyCare
Дрийн Олма

“Реших да изпробвам  LadyCare, мислейки, че даже и да не подейства, в крайна сметка не е огромна инвестиция. Поръчах си го online и  до няколко дни пристигна. Веднага си го сложих и в този миг разбрах, че това е най-добрата ми покупка в живота. Разказах и препоръчах на всичките си приятелки и доколкото знам, всички те, които са в менопауза, са си закупили и са много доволни.

Моят LadyCare го нося вече 8 месеца и не се разделям с него.”

LadyCare
Джейн

Наложи се да ми направят хистеректомия, когато бях на 46 и след това включиха хормонално-заместваща терапия за 10 години, но започнаха горещите вълни, въпреки терапията. Последните 4-5 години тези горещи вълни станаха ужасно неприятни и досадни. Нямаше шанс да си сложа грим или да си стилизирам косата, защото само след час, като започнат горещите вълни за около 30 минути, целият ми грим се размазваше, а косата бе като изкъпана от потта.

Някой ми даде статия с интервюто на Балинда Карлайл за Вашия продукт Ladycare и аз веднага си го поръчах. Започнах да го ползвам точно преди Коледа  и няколко седмици след това горещите вълни просто изчезнаха. Вече можех да си сложа грим и да си направя косата, без да се страхувам, че само след час ще приличам на „мокра кокошка“. Това промени целия ми живот! Продуктът е фантастичен, дори го препоръчах на няколко мои приятелки. Благодаря!

 

LadyCare
Линда

 

“Искам да споделя колко съм щастлива с моя LadyCare. Спряха нощните изпотявания. Преди това се събуждах поне по 10 пъти нощем заради изпотяването. Благодаря.”

 

LadyCare
Ким Абът

“Честно мога да заявя, че този продукт промени целия ми живот. Освен горещите вълни, смяната на настроението и най-лошото – панически атаки, дори когато шофирам…. В рамките на две седмици паническите атаки изчезнаха, моят темперамент се възвърна и станах отново аз,  а горещите вълни се редуцираха до 2-3 пъти дневно. Даже отслабнах с 4 килограма.

Препоръчвам го на всяка жена, която се мъчи от симптомите на менопаузата. За всяка жена това е най-приятната изненада”

LadyCare
PRO-HEALTH

Ефектът на контрол над пикочния мехур е очевиден и потресаващ!
Р.Д. Гилфорд
Вече не ставам по 2-3 пъти нощем да уринирам.
Н.С. Престън
Pro-Health ми върна самоувереността!
П.Т. Шефийлд
В рамките на няколко месеца вече контролирам и задържам изпускане или нежелано и често уриниране.
Норуич