Стрес при жените в менопауза


Връзката между стреса и менопаузата: 

Всички симптоми на менопаузата сами по себе си предизвикват стрес. Отделно от това самият живот и особено сегашните време на пандемия са особено стресиращи за всички и в една голяма степен за жените.


LadyCare се оказва много полезно за жените, които страдат от постоянен стрес (от фактори, които не са свързани с менопаузата),тоест чрез Ladycare всяка жена има достъп до напълно безвреден начин да намали стреса и да подпомогне баланса на ANS.

След първоначалния успех на LadyCare  и огромната популярност, която той получи като нов продукт, сега продаваме само това устройство. Бутоните за подмяна могат да бъдат закупени от нашия официален уебсайт, ако ги загубите. Затова винаги препоръчваме да държите LadyCare в кутията по време на къпане / душ.

НАПОМНЕТЕ: Трябва да носите LadyCare денем и нощем, за да може устройството да работи успешно. Моля, не забравяйте, че LadyCare ще работи при повечето жени, но за съжаление няма да работи за абсолютно всички.

Въпреки че LadyCare се носи предимно по време на самата менопауза, много жени продължават да носят устройството дълго след като тази фаза е преминала, за продължаващите допълнителни ползи, които може да донесе. При постменопаузата, жените съобщават за подобрен тон на кожата, тонус на косата и намаляване на вагиналната сухота. ANS (вегетативната нервна система) все още може да стане неуравновесена дори след официално приключване на менопаузата. LadyCare  има за цел да внесе баланс в живота ви и да ви помогне да остарявате грациозно.