Мога ли да нося LadyCare по време на сън?


LadyCare е устройство, което може да намали или премахне симптомите на менопаузата и перименопаузата. Вече се използва от над половин милион жени само във Великобритания, но също така се използва широко по целия свят. Устройството LadyCare трябва да се носи 24/7 през цялата менопауза, включително през нощта.
Когато за първи път започнете да носите LadyCare , е от решаващо значение да го носите непрекъснато в продължение на минимум 3 пълни месеца, преди да оцените предимствата. Прескачането на дни или забравянето да носите устройството през някои дни ще ви върне назад. Това е така, защото LadyCare използва магнитна терапия заедно с уникално патентовано насочено устройство, фокусиращо силата на парасимпатиковия рецептор, разположен в тазовата област, балансирайки ANS (автономната нервна система). Нашите проучвания показаха, че естественото намаляване на естрогена и прогестерона причинява дисбаланс на АНС и  е отговорно за по-голямата част от неприятните симптоми на менопаузата при жените.
Ако все още не сте в менопауза, но страдате от типични симптоми на менопаузата, това може да е перименопауза. Това е времето, водещо до менопаузата, когато тези хормони започват бавно да намаляват. Можете да започнете да носите LadyCare през това време и да продължите през цялата менопауза. Препоръчваме да смените LadyCare след 5 години.


Освен това, все по-голям брой жени продължават да носят LadyCare и след менопаузата на въцзрас на 60 и 7и за да се ползват от предимствата като:

• По-здрава и запазена коса
• Контрол на теглото и предотвратяване подуване на корема
• Вагинална сухота
• По-добър тонус на кожата


Как да нося LadyCare?
LadyCare се състои от две части. Голяма крушовидна част и малко кръгло копче. Те се закопчават заедно, използвайки много силна магнитна сила (но не забравяйте, че LadyCare е много повече от просто магнит).
Първо трябва да премахнете кръглия бутон и да поставите крушовидната част от вътрешната страна на бельото си. Малкият бутон е поставен от външната страна на бельото ви, за да закрепи устройството на място. LadyCare трябва да е в контакт с кожата.
Когато за първи път започнете да носите LadyCare, притока на кръв се увеличава в областта, където е носен, а в редки случаи това може да изглежда малко по-червено от обикновено. Това не трябва да ви притеснява, ще отмине след няколко дни. Знаем колко лесно е да загубим нещата, дори тези неща, които използваме или носим всеки ден. Ето защо улеснихме поръчката на бутон за замяна директно от официалния ни уебсайт - https://www.ladycare.bg/ladycare/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%87%D0%B5-ladycare


Колко често трябва да нося LadyCare?
LadyCare е проектиран да се носи 24/7. Ползите, които жените получават, спират, когато LadyCare бъде премахната, съветваме само премахването на LadyCare по следните причини:
• При къпане / душ
• Когато плувате, за да избегнете загубата му
• При преминаване през охраната на летището (за да се избегне смущение)
Наистина не можем да подчертаем достатъчно важно колко е важно LadyCare да се носи правилно и през цялото време. Това гарантира възможно най-добри резултати! За съжаление LadyCare няма да работи за всяка една жена, в края на краищата всички сме различни. Устройството работи за над 71% от жените (въз основа на нашето проучване), така че има много голям шанс да работи и за вас. Понякога може да се наложи търпение през първите няколко седмици. 

А какво се случва, ако не нося бельо в леглото?
LadyCare работи най-добре, когато е прикрепена към бельо. Разбираме, че не всички жени обичат да носят бельо в леглото, така че въпреки че препоръчваме дишаща двойка бельо за нощта, имаме и друго предложение. LadyCare също ще работи, ако го закрепите на място с някаква лента за тялото. Много е важно винаги да включвате малкия кръгъл бутон, тъй като той съдържа устройството за насочване.
Много жени съобщават за това като ефективно решение за нощно време, когато бельото не е удобно или желателно.
Безопасно ли е LadyCare да се носи през нощта?
LadyCare използва естествени техники, за да балансира ANS, който се компенсира по време на менопаузата и перименопаузата. Устройството е 100% безопасно за носене и използване дори през нощта.
Придвижването в леглото не трябва да събаря устройството поради сигурна и мощна връзка между двете части. Ако установите, че устройството се отделя през нощта, опитайте по-тънък чифт слипове. 

Може ли LadyCare да помогне при нощно изпотяване?
Горещи вълни, нощно изпотяване и промени в настроението са трите най-чести симптома, с които LadyCare помага, за да помогне. Толкова много жени се борят с нощно изпотяване, което е не само неудобно, но може да бъде и крайно изтощително и изнервящо.


LadyCare не се ограничава само с помощта на тези три симптома. Проведохме проучване сред Британската асоциация на жените полицаи, при което се зоказа, че LadyCare има ефект при 71% от жените с оплаквания до 24 различни симптома на менопаузата:

• Горещи вълни
• Нощно изпотяване
• По-добър тон на кожата
• Повече енергия
• Подобрено настроение
• Намаляване на теглото
• Нередовни или тежки периоди
• сърцебиене
• Загуба на сексуално влечение
• Вагинална сухота
• Липса на концентрация
• Лапси на паметта
• Уринарна инконтиненция
• Инфекции на пикочния мехур
• Косопад
• Храносмилателни проблеми: лошо храносмилане, спазми, гадене
• Болезнени възпалени мускули, сухожилия и стави
• Болезненост в гърдите или нежност
• Повишено мускулно напрежение

За да работи LadyCare правилно и да подпомага срещу нощното изпотяване, както и други симптоми, трябва да се носи в леглото всяка една вечер.
LadyCare често е методът на избор за тези жени, които се борят с менопаузата, но търсят естествена алтернатива на ХЗТ (хормонозаместителна терапия). Това често се дължи на страничните ефекти, които жените са изпитвали на ХЗТ или жените, които просто искат да избегнат изцяло медикаменти.
Тъй като LadyCare е естествено и безопасно решение и  не представлява лекарства, можете да носите LadyCare заедно с ХЗТ или други форми на лечение.
И накрая, нашият най-добър съвет, когато започнете да носите LadyCare, е да пиете много вода, за да помогнете при всяка детоксикация, също се опитайте да намалите стреса си, където е възможно. Знаем, че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но намаляването на екстремния, висок и продължаващ стрес може да помогне на LadyCare да работи по-добре и по-бързо. Ако имате някакви допълнителни въпроси, можете да ни изпратите съобщение на https://www.facebook.com/menopaus/, обадете се на телефон за помощ (0893668850) или ни изпратете имейл на info@ladycare.bg