Как да посрещнем Коледа без горещи вълни

Как да посрещнем Коледа без горещи вълни
декември

Коледата е един от най-щастливите моменти в годината! Ето защо, последното нещо, което не бива да ви се случва и да ви провали празниците, са горещите вълни на менопаузата! И без друго, ако сте в кухнята и приготвяте празничните гозби, покрай печката ще е доста горещо. Всяка жена, която е имала горещи вълни, би потвърдила, че ако наоколо е още по-топло, нещата направо се влошават!

 

Поемайте много течности

Не е ясно колко пъти това трябва да ви се напомня! Дори да си мислите, че пиете много вода през деня, има голям шанс да се окаже, че далеч не приемате достатъчно количество вода. Затова дръжте чаша или бутилка вода непрекъснато близо до вас. Ако излизате с колата, вземете си бутилка вода. Ако работите на бюро, сложете една бутилка с вода пред вас. Като я виждате непрекъснато, това ще ви напомни да пиете, да пиете, да пиете вода!

Водата помага на тялото при детоксикация, а и има още много преимущества, ако захранвате тялото си с достатъчно вода. Ако сте хидратирана, кожата ви е по-красива и с тонус, ставите ви няма да се възпаляват, няма шанс за получите запек, имате повече енергия  и не на последно място – горещите вълни намаляват!

Ladycare Plus+

Медицинското устройство LadyCare Plus+ Лейдикеър плюс е уникално по рода си и се ползва  от над половин милион жени във Великобритания. LadyCare Plus+ Лейдикеър плюс редуцира симптомите на климакса , като балансира автономната нервна система. Намалените хормони, които са следствие на настъпила менопауза, предизвикват дисбаланс на автономната нервна система. Именно този дисбаланс е причина за неприятните симптоми на менопаузата, сред които и горещите вълни! 71% от жените, които ползват LadyCare,  са отбелязали подобрение при поне 24 различни симптома на менопаузата.

Устройството LadyCare Plus+ се описва често като  ‘променило живота’ на много жени, които в доста случаи разказват, как горещите вълни намаляват и дори напълно изчезват от живота им. Добрата новинае, че закупувате еднократно устройството и то запазва своята мощност за период от цели пет / 5 / години.

Моля запомнете: LadyCare Plus+ трябва да се носи непрекъснато 24/7 поне за период от  3 месеца, преди да усетите реални положителни резултати. Много жени споделят за прекрасни резултати още в първите дни и седмици. При някои, може обаче  да се наложи да мине период от поне 4 месезца, за да се балансира автономната нервна система и да се повлияят симптомите на менопаузата. Ето защо, устройството трябва да се носи непрекъснато.

Обличайте се разумно

Памучните дрехи от дишащи материи са удобни и не са само за лятото! През зимата всички искат да се обличат по-топло, но е важно тялото ви да диша и да може да се охлади, при атака на горещи вълни. Избягвайте синтетичен полиестер, защото не абсорбира и не позволява  на тялото да се охлади пир изпотяване. Памучните дрехи са най-доброто решение.

Откажете кофеина

Има редица изследвания за връзката между количеството приет кофеин  и повишени като честота горещи вълни и изпотяване през нощта. Това съвсем не значи, че ако спрете кофеина, вълните ще изчезнат, но ако сте голяма почитателка на кафето и страдате от горещите вълни, може би си струва да опитате да намалите кафетата. Не забравяйте, че и черният чай съдържа кофеин, който се натрупва, ако пиете и чай!

Тези малки правила определено ще спомогнат да намалят или почти да се елиминират горещите вълни през цялата година. Затова споделяме тези съвети именно в навечерието на Коледа. Да имате една вълшебна приказна Коледа  и да ни споделите дали нашите съвети са направили празниците по-красиви и спокойни за вас.