1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При избор на тази опция, Вие следва да заплатите дължимата сума за поръчката при получаване на поръчката на посочения от Вас адрес. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма.

При доставката получавате от куриера фактура, в която е посочена поръчаната стока и дължимата за нея продажна цена. Вие предавате на куриера общата сума, посочена във фактурата, което се отбелязва в приемо-предавателен протокол,  удостоверяващ предаването от куриера на стоката, посочена във фактурата на потребителя. Приемо-предавателният протокол служи за разписка.

2. БАНКОВ ПРЕВОД

Ако изберете този начин на плащане, трябва да направите банков превод в полза на АССИСТ ЕООД. В основание на превода може да посочите номера на поръчката, която ще получите на посочения имейл адрес след потвърждаване на поръчката.

Банкова сметка:
Райфайзенбанк АД
IBAN:BG79RZBB91551060306911,
BIC:RZBBBGSF - за банков превод в лева.

 

3. НА МЯСТО В ОФИСА НА АССИСТ ЕООД

При тази възможност Вие получавате поръчаните артикули в офиса на АССИСТ ЕООД на адрес: София 1331, бул. Европа 176 (срещу Techmart) .

Вие имате възможност да разгледате заявените артикули, да извършите допълнителна консултация с наши специалисти и др. преди да вземете окончателно решение за покупката на конкретния артикул или да изберете друг от наличните.

При тази опция може да заплатите в брой или през ПОС терминал.