Как работи Pro-Health

Функциите на пикочния мехур и на простатата се определят от автономната нервна система (ANS). Нашите изследвания доказват, че когато се постави PRO-HEALTH в областта на корема, под пъпа, това води до балансиране на автономната нервна система. Това е обяснението как устройството помага да се преустанови нощното ставане за уриниране и подобряването на ерекцията при мъжете.

Преглед

Pro-Health (Pro-Health означава в превод от английски „здраве на простатата” - Prostate-Health. Pro-Health намалява симптомите при мъжкия климактериум, андропауза, нарушенията в съня, в уринирането и нивото на стрес. И тъй като и простатата и пикочния мехур са в пряка зависимост от автономната нервна система, с поставянето на Pro-Health в коремната област, под пъпа, се гарантира балансиране на автономната нервна система.

Какво е мъжката менопауза – андропауза?

Мъжката менопауза /андропауза/ е спадането на нивата на тестостерон с възрастта при мъжете. Това спадане нивото на тестостерон води до дисбаланс в хормоналната система при мъжете. Това на свой ред води до множество неприятни симптоми и проявления.

Какво е тестостерон

Тестостеронът е мъжки хормон, произвеждан от тестисите. Този хормон има отношение към много неща в мъжкия организъм, не само към либидото. Той контролира:

- Промените по време на пубертета
- Умственото развитие и физическата промяна и възмажаване при юношите
- Мускулната маса
- Физиологичната реакция на индивида при екстремен стрес, заплаха и риск за живота
- Костна маса
- Разпределение на мазнините
- Производство на червени кръвни клетки