LadyCare – естествен начин за решение на проблемите на менопаузата

LadyCare може да подпомогне следните етапи и състояния в живота:

  • Предменопауза
  • Менопауза
  • Хирургично предизвикана менопауза (хистеректомия)
  • Пост-менопауза
  • Напълно безопасно за жени с терапия на онкологично заболяване

Проверен и доказан ефект при 70% от жените

Всяка жена е уникална и различна, и ето защо ефекта от приложение на  LadyCare се забелязва по различен начин и е индивидуален за всяка жена, в етап във времето. При някои се забелязва подобрение още през първите дни или седмици, а при други може да се забележи повлияване на симптомите едва след третия месец.

Не гарантираме, че  устройството LadyCare работи при всички индивиди, но със сигурност твърдим, че при  70% e доказан положителен ефект от ползването на LadyCare – на база на продължителни изследвания. Особеното и уникалното на  LadyCare , когато работи за Вас, е именно ползата.

Редуцира горещите вълни

Най-популярния симптом на менопаузата са горещите вълни. Тяхната проява, честота и начин на усещане са твърде различни при всяка една отделна жена—от няколко секунди до броени минути, от еднократна поява през няколко часа, до веднъж през няколко дни.

Отслабване

Нашите проучвания доказват, че  LadyCare помага срещу  натрупването на излишни килограми, свързано с менопаузата, поради задържането на вода и подуването на корема. При наше изследване на 509 жени, се оказа, че 99 от тях отслабват с 6-7 килограма.

HRT – Хормонална Заместителна Терапия

Хормоналната заместителна терапия  (HRT) е най-често прилагана и ползвана в света срещу менопаузата. За съжаление, много изследвания доказват, че тя може да причини поредица странични нежелателни ефекти. Ето защо много жени предпочитат вместо медикаменти да ползват LadyCare , за да преборят по естествен безлекарствен път тези симптоми.

Подобрява настроението

Променливото настроение, внезапен плач, раздразнимост, тревожност и паника- всички тези неприятни симптоми се повлияват благоприятно с помощта на LadyCare.

Повече енергия

Много жени усещат не просто умора, а непрекъсната отпадналост, която нарушава нормалния ритъм на живот. LadyCare може да подобри и да възстанови нормалния енергиен баланс на жената.

По-добър тонус на кожата

Сухата раздразнима кожа е друг един неприятен ефект на менопаузата, свързан със загубата на колаген. LadyCare  е  естествен начин на защита и опазване тонуса на Вашата кожа.

По-добър сън

Нарушенията в съня  са неприятни в която и да е фаза от живота, но заедно със стреса и тревожността, предизвикани от  менопаузата, драстично нарушават качеството на живот. Много жени потвърждават, че сънят им се нормализира, след като започнат да носят LadyCare.

 

Магнитите за менопауза стават все по-популярни благодарение отчасти на предпочитания начин да се преодолеят без хормони някои от най-изтощителните симптоми на менопаузата. 
 
Магнитите са били използвани за лечение на болезнени състояния още от Древен Египет, въпреки че използването им за борба със симптомите на менопаузата е сравнително ново явление. 
 
LadyCare е британската марка зад водещия магнит за менопауза на пазара, LadyCare Menopause Magnet. Според създателите на магнита, LadyCare Lifetime Limited, 71% от жените, които са го изпробвали, са открили, че им помага да се справят с горещите вълни. 

Магнитите за менопауза са магнитни устройства, предназначени да се фиксират върху предната част на бельото ви. Те не съдържат лекарства и се продават като ефективна, естествена алтернатива на ХЗТ - въпреки че все още няма научни или медицински доказателства в подкрепа на това твърдение. 
 
КАКВО ПРАВИ МАГНИТЪТ ЗА МЕНОПАУЗА? 
LadyCare, един от водещите производители на магнити за менопауза, твърди, че намалява или премахва симптомите на менопаузата. Тези симптоми включват горещи вълни, задържане на вода и подуване на корема при жени в перименопауза и след менопауза. Той също така твърди, че помага при промени в настроението, тревожност, раздразнителност, наддаване на тегло в менопауза, пропуски в паметта и умора, според описанието на продукта. 

КАК ДЕЙСТВАТ МАГНИТИТЕ ЗА МЕНОПАУЗА? 
 
Твърди се, че магнитите за менопаузата работят, като балансират активността на двата клона на вегетативната нервна система (ANS). 
 
По-точно, казва се, че намаляват прекомерната активност на симпатиковата нервна система (SNS) и повишават активността на парасимпатиковата нервна система (PNS). SNS и PNS работят заедно, за да регулират дейността на всяка система от органи в човешкото тяло. Въпреки това, хормоналните промени по време на менопаузата могат да повлияят на тяхното равновесие. Това може да доведе до увеличаване на активността на SNS за сметка на активността на PNS. 
 
Създателите на LadyCare Magnet твърдят, че именно този вид дисбаланс е в основата на много от най-честите симптоми на менопаузата - страшните горещи вълни. SNS активира нашите реакции „бий се или бягай“, увеличавайки сърдечната честота и телесната температура. 
 
PNS трябва да регулира дейността на SNS. Въпреки това, ако хормоналният баланс е нарушен, SNS може да управлява относително неконтролирано. LadyCare Menopause Magnet твърди, че повишава активността на PNS, като същевременно намалява активността на SNS. Въпреки че си струва да се отбележи, че тези твърдения не са медицински или научно доказани.