LadyCare – естествен начин за решение на проблемите на менопаузата

LadyCare може да подпомогне следните етапи и състояния в живота:

  • Предменопауза
  • Менопауза
  • Хирургично предизвикана менопауза (хистеректомия)
  • Пост-менопауза
  • Напълно безопасно за жени с терапия на онкологично заболяване

Проверен и доказан ефект при 70% от жените

Всяка жена е уникална и различна, и ето защо ефекта от приложение на  LadyCare се забелязва по различен начин и е индивидуален за всяка жена, в етап във времето. При някои се забелязва подобрение още през първите дни или седмици, а при други може да се забележи повлияване на симптомите едва след третия месец.

Не гарантираме, че  устройството LadyCare работи при всички индивиди, но със сигурност твърдим, че при  70% e доказан положителен ефект от ползването на LadyCare – на база на продължителни изследвания. Особеното и уникалното на  LadyCare , когато работи за Вас, е именно ползата.

Редуцира горещите вълни

Най-популярния симптом на менопаузата са горещите вълни. Тяхната проява, честота и начин на усещане са твърде различни при всяка една отделна жена—от няколко секунди до броени минути, от еднократна поява през няколко часа, до веднъж през няколко дни.

Отслабване

Нашите проучвания доказват, че  LadyCare помага срещу  натрупването на излишни килограми, свързано с менопаузата, поради задържането на вода и подуването на корема. При наше изследване на 509 жени, се оказа, че 99 от тях отслабват с 6-7 килограма.

HRT – Хормонална Заместителна Терапия

Хормоналната заместителна терапия  (HRT) е най-често прилагана и ползвана в света срещу менопаузата. За съжаление, много изследвания доказват, че тя може да причини поредица странични нежелателни ефекти. Ето защо много жени предпочитат вместо медикаменти да ползват LadyCare , за да преборят по естествен безлекарствен път тези симптоми.

Подобрява настроението

Променливото настроение, внезапен плач, раздразнимост, тревожност и паника- всички тези неприятни симптоми се повлияват благоприятно с помощта на LadyCare.

Повече енергия

Много жени усещат не просто умора, а непрекъсната отпадналост, която нарушава нормалния ритъм на живот. LadyCare може да подобри и да възстанови нормалния енергиен баланс на жената.

По-добър тонус на кожата

Сухата раздразнима кожа е друг един неприятен ефект на менопаузата, свързан със загубата на колаген. LadyCare  е  естествен начин на защита и опазване тонуса на Вашата кожа.

По-добър сън

Нарушенията в съня  са неприятни в която и да е фаза от живота, но заедно със стреса и тревожността, предизвикани от  менопаузата, драстично нарушават качеството на живот. Много жени потвърждават, че сънят им се нормализира, след като започнат да носят LadyCare.