Колко скоро се очаква да усетя облекчение?

Не се учудвайте, ако още през първите няколко дни усетите значително подобрение, но за да се получат наистина трайни резултати, е важно да се носи  постоянно, 24 часа  (включително нощем) съгласно инструкциите. Приемайте много вода в този период.

- Може ли да нося LadyCare на секюрити проверки в летище?

Много жени, които носят LadyCare, са в активна възраст и непрекъснато пътуват. Не би следвало да имате проблеми при преминаване на секюрити чекове на летището.

- Мога ли да нося LadyCare, ако имам спирала?

Няма показани странични действия и противопоказания за LadyCare.

- Мога ли да ползвам LadyCare, ако съм диабетичка?

Да, има доста изследвания за редуциран кръвна захар при носене на LadyCare. Това е добрата новина, но е препоръчително да обсъдите намаляване на някои от медикаментите, които приемате с Вашия доктор.

Редуцирайте или напълно премахнете симптомите от менопаузата по естествен начин!

Само като носите  LadyCare, това ще ви помогне да намалите или елиминирате напълно горещите вълни, сърцебиенето, стегнатата  мускулатура и тревожност. Освен това може да редуцира подуването на корема, болезненост на гърдите, раздразнение и смянана настроенията. Енергията ви може да се увеличи, а сънят да се стабилизира.

Просто закачете магнита LadyCare към предната част на бикините, облата част е откъм тялото (вътре на бикините), а отвън е помощното копче. За оптимални резултати LadyCare трябва да се носи постоянно (24 hrs).

Най-забележими са промените в първите месеци, слад като започнете да го носите, а в следващите няколко месеца започва да се усеща трайно подобрение и по някои други показатели. Независимо на каква степен са проявени симптомите на менопауза при Вас, важно е да се носи непрекъснато LadyCare.

Дългосрочната употреба на LadyCare е изчислена за пет години и през цялото това време устройството е безопасно. Ако спрете преждевременно носенето  на магнита LadyCare, може да очаквате, че симптомите ще се проявят отново и то доста бързо. Ако сте в начална фаза на менопауза, може да се възстанови временно месечния цикъл. Не се безпокойте- това е напълно нормално.

Когато за първи път започнете да носите LadyCare, при някои жени се наблюдава особен 'detox' effect – детокс ефект, и известно неблагоразположение. Пийте много вода през този период и това усещане ще изчезне.

Безопасност и странични ефекти

LadyCare, естествено и безопасно средство като алтернативан а лекарствата при менозауза. Успехът на LadyCare се дължи на отрицателен магнитен полюс в близост до тялото. За съжаление, някои магнитни предмети и устройства си биполярни или използват обратната полярност. В тези случаи това може да попречи на LadyCare. Моля бъдете вниматени, ако ползвате и други магнитни продукти за лечение, защото имаме информация за случаи на леко гадене при някои пациенти при съчетаването на два и повече магнитни уреда за терапия.