LadyCare – серия здравословни продукти „ЛейдиКеър”

Основана преди 15 години, LadyCare Lifetime Ltd. е британска компания, която изобретява, произвежда и внедрява авангардни, естествени и здравословни продукти.

LadyCare Lifetime произвежда всичко, съгласно последни световни стандарти, във фабрика в град Бристол, Великобритания.

Всички медицински изпитания на продукти на LadyCare Lifetime се провеждат под ръководството и контрола на доктор Найджон Еклес - Nyjon Eccles, BSc MBBS PhD MRCP – доктор на медицинските науки в клиниката Хайрон Клиник (Chiron Clinic)  в Лондон.

 

LadyCare

Ефикасността и безопасността на този продукт  са от първостепенна важност за нас. Към момента сме инвестирали многократно в развойна и изследователска дейност. Тези изследвания са достъпни и на разположение. Хиляди жени са ни подкрепили с положителна обратна връзка за собствения си личен опит в използването на Ladycare. На база на това сме уверени, че сме създали продукт с доказан положителен ефект и ползи за жените в периода на менопауза.

Симптомите на менопаузата могат да са дразнещо непредсказуеми, като всяка жена изживява този свой житейски период сама за себе си. LadyCare е решението за по-лек и безболезнен преход за жената през този етап.

 

MN8

Mn8 е малко, но извънредно ефективно изобретение, различно от медикаментите, което се оказва твърде успешно при менструални болки , както и за лечение на ендометриоза и миоми. Mn8 се закача дискретно за бельото.

 

Правна защита

LadyCare Menopause е търговско име, защитено от LadyCare Lifetime Limited.
Регистрация в патентно ведомство на Англия и Уелс. Рег.№ 04685742