Какво е LadyCare и как се слага?

LadyCare е безопасен магнит, който помага без медикаменти да се редуцират симптомите на менопаузата. LadyCare е малък дискретен магнит, който е с подходящ дизайн и лесно се носи на бельото.  Препоръчваме магнита да се закача на около 10 см под пъпа (на 2-3 сантиметра вляво или вдясно не е проблем). Отделете малкото копче от основния овален магнит, поставете овалния магнит откъм вътрешната страна на бикините, а кръглото помощно копче остава от външната страна на бикините. Пълна инструкция има в опаковката на всеки магнит LadyCare.

Доживотно ли се носи LadyCare?

Доказано е, че се препоръчва да се носи LadyCare по време на симптомите на перименопауза и менопауза, и дори и след това. Много жени споделят, че носят LadyCare дълго време, след като са изчезнали горещите вълни.  Тъй като LadyCare възстановява баланса на автономната нервна система (ANS), на практика той продължава да има положителен ефект, като например намалява тревожността, подуване на стомаха, задържане на течности, подобрява съня, кожата, косата и либидото. Жените споделят, че помага решаването на малки проблеми с пикочния мехур.

Колко е продължителността на силата на LadyCare?

След колко години или месеци ще трябва да си купя нов LadyCare?
Силата на магнита LadyCare се запазва постоянна поне 5 /пет/ години.

Мога ли да ползвам LadyCare по време на упражнения и спорт?

Да, въпреки, че съветваме да се маха по време на плуване, за да не се изгуби.

Има ли значение колко е едра една жена и нейното тегло по отношение на ефекта на LadyCare ?

Не, LadyCare помага на всяка жена, независимо от това колко е едра и  какво телесно тегло има.

Предизвиква ли LadyCare раздразнение на кожата или алергия, отразява ли се на имплантирани в тялото детайли?

Всички метални импланти са немагнитни и поради факта, че LadyCare е напълно капсулован в пластмасова опаковка с добре херметизирани шевове чрез ултразвуково запояване, няма никакъв риск или вредно въздействие, не предизвиква алергии и няма риск при налични импланти.